Toegangscontrole en vluchtwegtechniek


Assa Abloy

eCLIQ - De sleutel tot elektronische vergrendeling

eCLIQ is een volledig elektronisch sluitsysteem dat geproduceerd is met mechanische precisie en gebaseerd is op de ASSA ABLOY CLIQ® technologie. Veilig, betrouwbaar en eenvoudig. De krachtige elektronica in de waterdichte sleutel en de compacte technologie in de cilinder geven een beveiligingsniveau dat ieder conventioneel sluitsysteem overtreft.

Het eCLIQ systeem is daarom geschikt voor vrijwel alle soorten gebouwen. eCLIQ biedt een kosteneffectieve en eenvoudige oplossing om toegangsrechten toe te kennen en te (blijven) veranderen. Cilinders en sleutels kunnen individueel en tijdsgebonden geprogrammeerd worden.

MEER

Mediator®, de multifunctionele vergrendelingen voor deuren in gebouwen

Het zelfsluitende vluchtdeurslot met elektrische deuropener is VdS-getest en goedgekeurd voor brand- en rookwerende deuren, en voor vluchtwegen. Met het MEDIATOR®-systeem zijn deuren van buitenuit in principe gesloten. Het gebouw kan echter dankzij de paniekfunctie van binnenuit zonder sleutel te allen tijde verlaten worden - bij gevaar en bij "normaal gebruik". Bovendien kunnen de deuren aan de hand van een intercom- of een toegangscontrolesysteem worden geopend, ook wanneer ze permanent door de zelfvergrendeling gesloten zijn. Zelfs de combinatie met een draaideuraandrijving is met het MEDIATOR®-systeem mogelijk.
MEER
dormakaba

dormakaba toegangs-controle c-lever Pro

Het nieuwe c-lever pro elektronisch deurbeslag biedt een elegant design gecombineerd met uitgebreide functionaliteiten. Voor buitendeuren of deuren met verhoogde veiligheidseisen biedt de c-lever pro inbraak- en brandbeveiliging en is ook toepasbaar op vlucht- en paniekdeuren. De hoogwaardige materialen voldoen aan de strengste eisen op het gebied van robuustheid, weerbestendigheid en veiligheid.

dormakaba toegangs-controle TouchGo

Met de unieke TouchGo-optie herkent de c-lever pro of de gebruiker een transponder bij zich draagt en worden de deuren vrijgegeven. Erg comfortabel want u hoeft geen toegangsmedium aan te bieden.

dormakaba
Evolo
toegangs-controle

De dormakaba evolo smart Android-app bepaalt welke personen toegang hebben tot uw deur. Door het eenvoudig instellen van het tijdsprofiel kunt u voor geselecteerde personen tijdgebonden toegang regelen. Vervolgens kunt u direct op de smartphone de statusinformatie van de deur bekijken. Met de app kunt u via NFC nieuwe toegangsmedia toevoegen, verloren media verwijderen en deur componenten bijwerken. En wat meer is : u hebt hiervoor geen internetverbinding nodig.

Met de Kaba evolo Manager software beheert u het gehele systeem, zoals de gebruikersprofielen, badges en deurcomponenten.

MEER
MEER
MEER

Dorma SVP

MEER

TOEGANGSCONTROLE EN VLUCHTWEGTECHNIEK catalogus


Elektr Deuropenener
Elektrische deuropeners

Elektromagn
Elektromagneten

Elektr Deurgrendel
Elektrische deurgrendels

Vluchtweg
Vluchtwegtechniek en antipaniek

Product thema's / expertise

Draaibeslag

Draaibeslag

Scharnieren, paumellen, ...
Meer info
Sluitsystemen

Sluitsystemen

Mechanische sloten, veiligheidscilinders en sluitplannen, elektronische sluitsystemen, ...

Meer info
Deurkrukken en -grepen

Deurkrukken

Deurtechniek

Deurtechniek

Deurpompen, vloerpompen, ...
Meer info
Toegangscontrole en vluchtwegtechniek

Toegangs-
controle en
vluchtwegtechniek

Schuifdeursystemen

Schuifdeur-systemen

Beslag voor binnen- en buitendeuren

Beslag voor binnen- en buitendeuren

Roosters, tochtafdichtingen, ...

Meer info
Ergo Sanitair

Ergonomisch Sanitair

Andere Thema's

  • Akoestiek
  • Brandwerendheid
  • Anti-paniek
  • Gevelbekleding
  • ...

CONTACTEER ONS


Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

ADRES

Spoelewielenlaan 8
8860 Lendelede, België